Istoric

Laboratorul de analize medicale Biostandard functioneaza in locatia actuala, Oradea, Str. Nicolae Jiga (fosta Strada Castanilor) nr. 66, din anul 2009. Inca de la inceput dotarea laboratorului a fost una exceptionala, urmarindu-se obtinerea unui standard de calitate ridicat in vederea castigarii increderii clientilor in serviciile noastre.

Misiune

Biostandard se impune ca o alternativa la actualele laboratoare care functioneaza pe raza Municipiului Oradea, fiind dotat cu tehnonologie mult imbunatatita, de ultima generatie, care garanteaza analize sigure de laborator si eliberarea rezultatelor intr-un timp foarte scurt.

Principal furnizor de servicii medicale paraclinice din judetul Bihor

Biostandard este unul dintre principalii furnizori de serviicii medicale paraclinice din judetul Bihor si este conceput si dotat astfel incat sa respecte cele mai exigente cerinte europene de calitate. Astfel oferim servicii cu profesionalism si promptitudine fiecarui client in parte.

Dotari tehnologice de ultima generatie

Strategia laboratorului consta in alocarea tuturor resurselor posibile pentru furnizarea de rezultate ale analizelor cat mai exacte si autentice. Laboratorul Biostandard este automatizat in proportie de peste 80%, ceea ce inseamna ca probele sunt prelucrate de analizoare automate conectate la un sistem informatic care le coordoneaza si culege rezultatele centralizat.

Acreditari

Din mai 2010 laboratorul nostru este acreditat SR EN ISO 15179:2007 de catre RENAR – Organism National de Acreditare.