Istoric

Laboratorul de analize medicale Biostandard functioneaza din anul 2009 in  Oradea, str. Nicolae Jiga (fosta Strada Castanilor) nr. 18-20 . Incepand cu anul 2016 , Laboratorul Biostandard a deschis un punct de lucru si in Municipiul Baia Mare, strada Bulevardul Unirii, nr. 22 Inca de la inceput dotarea laboratorului a fost una exceptionala, urmarindu-se obtinerea unui standard de calitate ridicat in vederea castigarii increderii clientilor in serviciile noastre.

Misiune

Biostandard se impune ca o alternativa la actualele laboratoare care functioneaza pe raza Municipiului Baia Mare, fiind dotat cu tehnonologie mult imbunatatita, de ultima generatie, care garanteaza analize sigure de laborator si eliberarea rezultatelor intr-un timp foarte scurt.

Principal furnizor de servicii medicale paraclinice din judetul Maramures

Biostandard este unul dintre principalii furnizori de serviicii medicale paraclinice din judetul Maramures si este conceput si dotat astfel incat sa respecte cele mai exigente cerinte europene de calitate. Astfel oferim servicii cu profesionalism si promptitudine fiecarui client in parte.

Acreditari

Din Ianuarie 2017  laboratorul nostru este acreditat SR EN ISO 15189:2013 de catre RENAR – Organism National de Acreditare.